Excursie Egipt

5- 12 Martie - Egipt, aventură printre dune și corali de Mărțisor

Vrem să începem primăvara cu soare, corali, dune și apusuri exotice, pregătiți atât pentru aventură cât și pentru relaxare.

De ce mergem aici?

Egiptul este o țară cu adevărat exotică, cu locuri minunate, fie ele naturale, sau făurite de civilizații vechi de mii de ani. Plănuim să poposim 7 zile pe malul Mării Roșii, la Hurghada, unde vom avea totul inclus, singura grijă fiind să ne hotărâm cum să ne petrecem timpul mai plăcut.

Programul este foarte flexibil, pe lângă posibilitatea de a petrece zile relaxante în complexul hotelului sau pe plaja de lângă, fiind disponibile o serie de excursii și activități de aventură opționale.  Avem de ales între snorkeling, scuba diving (croazieră Paradise sau Giftun Island), plimbări cu submarinul cu pereți de sticlă, JEEP Safari, ATV , excursii Cairo, Luxor (contactați-ne pentru a primi lista completă și a hotărî programul împreună).

Ce facem?

🎯 Vedem Egiptul neaglomerat, în grup restrâns, ghizi locali și însoțitor permanent de grup – Iulian Nichita- (geograf- ecolog, fost profesor, cu informații și zâmbet la purtător)
🎯 Avem 7 nopți de cazare all inclusive la Three Corners Sunny Beach Hurghada 4*
🎯 Mâncarea este fantastică
🎯 Egiptul este o destinație sigură în momentul acesta cu privire la riscul de carantinare la întoarcere, șansele ca turul să fie anulat fiind minime.
🎯 Atât noi cât și partenerii cu care organizăm această excursie am gândit detaliile turului având mereu în minte siguranța și sănătatea întregului grup
🎯 Programul este unul echilibrat, oferind și timpul necesar pentru plimbări individuale/relaxare, pe lângă un program opțional de activități/vizitare
🎯 Echipele ZepelinTour și DanubeEscapes au experiență de peste 10 ani în domeniul turistic, organizare de grupuri/evenimente.

 

Această excursie este organizată cu grijă în parteneriat cu prietenii și colegii de la ZepelinTour, cu care am avut ocazia să explorăm o bună bucată de lume de-a lungul timpului.

Costuri Informații utile

Orar de zbor:
 • Dus: 5 martie 10:00 – 13:15
 • Retur: 12 martie 12:10 – 15:30
Cost:
✅ 499 EUR/ pers în camera dubla
✅ 599 EUR/ pers în camera single
✅ 379 EUR/ copil sub 16 ani în camera cu 2 adulți
Locurile sunt limitate
 
 • Plata avans 10% la rezervare și integral până pe 7 februarie 2021

Include:

 • Zbor direct dus-întors Hurghada
 • Taxe aeroport
 • Transfer aeroport- hotel
 • Bagaj de mână
 • Bagaj de cală
 • cazare 7 nopți hotel 4 * in Hurghada (Hurghada Long Beach 4*)
 • Toate mesele pe perioada șederii
 • Însoțitor de grup permanent- Iulian Nichita
 • Asistență turistică locală

Pentru întrebări și rezervări

☎️  +40740096447- Nichita
sau
📧  contact@zepelintour.ro
Mai multe tururi și informații despre noi
 
IMPORTANT!!!
Documente necesare:
Documentul de călătorie utilizat (pașaport simplu sau pașaport simplu temporar) trebuie să aibă o valabilitate de minim 6 luni de la data intrării pe teritoriul Egiptului.
Asigurare: nu este obligatorie, dar o recomandam (87 lei/pers, inclusiv storno, inclusiv COVID)
Rezultatul testului PCR negativ la îmbarcare, recoltat cu maxim 72 de ore înainte de plecare, obligatoriu.
 

Să ne vedem însoriți!

Rezervări +40740096447