Excursie cappadocia

30 Aprilie- 4 Mai sau 29 Mai- 2 Iunie Cappadocia - Aventură de Paște & 1 Mai în Turcia

Program disponibil și pentru:
🎯 29 Mai- 2 Iunie
Cappadocia este fără îndoială unul dintre acele locuri impresionante care trebuie vizitat măcar o dată de către fiecare călător pasionat.

De ce mergem aici?

Din experiența grupurilor anterioare pe care le-am organizat aici, Cappadocia pare să fascineze. Și pe bună dreptate.
Dacă în plin sezon, vara, Cappadocia primește milioane de vizitatori, noi ne propunem să furăm startul și să ajungem acolo din nou într-o perioadă numai bună: aerisită și cu vreme potrivită explorării la pas.
Și aceasta cu o atenție deosebită pentru sănătatea fiecăruia dintre noi, un aspect cheie al vremurilor prin care trecem.
Grupul îl va avea din nou ca însoțitor pe Iulian Nichita, cel care pregătește de fiecare dată cele mai frumoase povești ale locului.

Ce facem?

🎯 Vedem Cappadocia altfel, neaglomerată (încă), ghizi locali și însoțitor permanent de grup – Iulian Nichita- (geograf- ecolog, fost profesor, cu informații și zâmbet la purtător)
🎯 Cappadocia este pe listele UNESCO atât pentru patrimoniul natural cât și pentru cel cultural, importanța pe care acest loc îl are în istoria întregii omeniri fiind incontestabilă.
🎯 Avem parte de 5 zile active cu peisaje cu adevărat uluitoare, sate sculptate în stânci multicolore, galerii misterioase, zbor cu balonul cu aer cald
🎯 Am gândit detaliile turului având mereu în minte siguranța și sănătatea întregului grup
🎯 Programul este unul echilibrat, oferind și timpul necesar pentru plimbări individuale/ relaxare, pe lângă un program complet de activități/vizitare
🎯 Specific Turciei, mâncarea este savuroasă, mirosurile, culorile și ospitalitatea contribuind la o experiență completă.
🎯 Echipele ZepelinTour și DanubeEscapes au experiență de peste 10 ani în domeniul turistic, organizare de grupuri/evenimente.

Această excursie este organizată cu grijă în parteneriat cu prietenii și colegii de la ZepelinTour, cu care am avut ocazia să explorăm o bună bucată de lume de-a lungul timpului.

Programul pe zile

 • Program disponibil și pentru:
  🎯 29 Mai- 2 Iunie

 • Date de călătorie:

  ✈️ 30 Aprilie – 04 Mai
  🕐 Ziua 1- Vineri 30 Aprilie 2021
  02:30 am – întâlnire la aeroportul Henry Coandă
  04:50 am – decolare pe ruta București- Istanbul- Kayseri (10:40)- Turkish Airlines. Escală în Istanbul – 2h50 min.
  După transferul la Goerme și cazarea la hotel, servim micul dejun și ne petrecem prima zi bucurându-ne de atmosfera aparte a acestui oraș străvechi. Timp liber pentru plimbări, cumpărături și orice mai e nevoie.
  🕐 Ziua 2- Sâmbătă 1 Mai 2021
  Ne trezim de dimineață, pentru că astăzi vom prinde răsăritul… din balon. Un mod aparte de a admira măreția acestui loc unic. Zborul propriu-zis durează 60 de minute. După, ne întoarcem la hotel pentru micul dejun.
  Restul zilei va fi plin- pornim pe cărările circuitului roșu, care include Muzeul in aer liber Goreme, Castelul Uchisar, satul Cavusin – unul dintre cele mai vechi din Cappadocia, Valea Îndrăgostitelor (perfect pentru instagram și alte selfie-uri), Hornurile Zânelor, Valea Cămilelor sau Valea Imaginației
  Prânzul este inclus. Sosire la hotel după ora 17:00.
  🕐 Ziua 3- Duminică 2 Mai 2021
  Iarăși o zi plină- admirăm panorama orașului Goreme și vizităm unul dintre orașele subterane- Derinkuyu. În circuitul de astăzi avem o listă lungă și spectaculoasă- Derinkuyu, craterul și lacul Nar, Valea Ihlara, satul Belisırma, mănăstirea Selime, Yaprakhisar, Valea Porumbeilor- Schisar.
  Prânzul este inclus. Sosire la hotel după ora 17:00.
  🕐 Ziua 4- Luni 3 Mai 2021
  Prima parte a zilei este liberă, dar dacă energia ne permite 😉, putem opta pentru activități variate pe care le putem organiza la fața locului (trekking, MTB, etc). După amiază avem parte de adrenalină offroad- tur spectaculos cu ATV-urile printre văiugile care împânzesc acest loc minunat.
  🕐 Ziua 5- Marți 4 Mai 2021
  Ne vom trezi de de dimineață și dacă avem timp facem o ultimă plimbare după suveniruri. Zborul din Kayseri decolează la ora 14:55, cu sosire la 20:10 la București, dupa o escala de 2h20 min în Istanbul.
 

Costuri Informații utile

Costul turului este de:

✅ 649 Euro (loc în cameră dublă) și 699 EUR (cameră single)*

*pentru un grup de peste 20 persoane.
Dacă sunt mai puțin de 20 participanți, costul se majorează cu 50 Euro.
Include
✅ Zbor dus- întors- Turkish Airlines
✅ Bagaj de mână și bagaj de cală
✅ Transfer aeroport
✅ Transport bus privat pentru toate activitățile menționate
✅ Cazare 4 nopți hotel in Goreme cu mic dejun inclus
✅ Prânzurile în zilele 2 și 3
✅ Toate activitățile, costurile de intrare și ghidajul din descrierea circuitului.
✅ Însoțitor de grup pe toată perioada turului- Nichita
 

Condiții de plata:

– 50% la rezervare
– 50% pana pe 1.04.2020
Condiții de anulare:
• dacă circuitul este anulat de organizator, în urma impunerii unor restricții de circulație și anulării zborului
În cazul puțin probabil în care acest lucru se va întâmpla, suma achitată este integral rambursabilă în circa 60 de zile, timp necesar companiei aeriene Turkish Airlines pentru a procesa rambursul.
• dacă anularea este voluntară
Dacă, din orice motiv, doriți să anulați, sumele achitate nu se restituie.
Pentru siguranță vă recomandăm cu tărie încheierea unei asigurări medicale si storno / care acoperă și îmbolnăvire COVID. Costul unei astfel de asigurări este de 87 lei/persoană și nu este inclus în costul pachetului.
Condiții de călătorie în Turcia.
Documente necesare: pașaport valid încă 120 de zile de la retur
Asigurare: nu este obligatorie, dar o recomandăm (87 lei/pers, inclusiv storno, inclusiv COVID)Condiții de călătorie în Turcia:
1. Pasaport valid 150 zile
Este necesar pașaport cu o valabilitate de minimum 150 zile la momentul intrării în Turcia.
2. Test PCR negativ
La data lansării acestui tur – 13.02.2021 – Turcia solicită dovada prezentării rezultatului negativ al unui test molecular tip PCR pentru depistarea infecției cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maxim 72 de ore înainte de intrarea în Republica Turcia. Sunt exceptați copiii sub 6 ani. Nu sunt exceptate persoanele vaccinate și nici cele care au făcut boala.
3. Formular PLF
Toți turiștii trebuie să completeze formularul PLF (Passenger Locator Form). În aeronava, echipajul de bord va colecta aceste formulare urmând să le predea agentului de handling la sosirea pe Aeroportul din Antalya.
La data lansării acestui tur – 13.02.2021 – Turcia nu se află pe lista galbenă publicată de Comitetului Național pentru Situații de Urgență, ceea ce înseamnă că nu se impune izolare la retur.
Condiții de Călătorie în Contextul COVID-19
1. Toate recomandările de călătorie Zepelin Tour sunt făcute în conformitate cu reglementările internaționale și ținând cont de condițiile de călătorie publicate de Ministerul Afacerilor Externe pe www.mae.ro
2. Prin acceptarea contractului/ plata avansului clientul își asumă faptul ca s-a informat despre reglementările în vigoare, dar și despre faptul că acestea se pot modifica în orice moment.
3. Prin acceptarea contractului/ plata avansului clientul îsi asumă faptul că pot interveni restricții suplimentare – de exemplu, dar fără a se limita la: introducerea obligativității de a efectua un test COVID înainte de plecare, creșterea numărului de cazuri nou confirmate în țara de destinație și includerea ei pe lista galbenă (cu autoizolare la retur), limitarea unor servicii din hotel (închidere centre SPA, locuri de joacă etc). Aceste restricții nu implică posibilitatea de a anula călătoria fără penalizare și rambursarea sumei achitate.
4. Clientul are dreptul la ramburs numai în situația în care restricțiile de călătorie impuse de autorități duc la anularea zborului/ închiderea totală a granițelor.
5. Informații oficiale despre condițiile de călătorie pot fi consultate aici. Informațille sunt updatate constant.
www.mae.ro Atenționări de călătorie COVID-19
https://reopen.europa.eu/en
https://www.cnscbt.ro/ – Lista Zone Afectate COVID ( lista galbenă)

Pentru întrebări și rezervări

☎️  +40740096447- Nichita
sau
📧  contact@zepelintour.ro
Mai multe tururi și informații despre noi
 

Să ne vedem voioși printre la înălțime!

Rezervări +40740096447